Golfen bij onze aangrenzende golfbaan? Dat kan bij Golfbaan De Stippelberg. Golfbaan De Stippelberg ligt 1,5 km van ons vandaan.

Greenfee prijzen Per Persoon 18 Holes 2023,

  • Golfbaan De Stippelberg €70,00
  • Golfbaan Het Woold €72,50
  • Golfbaan De Swinkelsche €65,00

Graag aangeven welke dag en hoe laat u wilt starten. Graag ontvangen we ook uw opties wat wel en niet zou kunnen. Bijvoorbeeld dat als door uw gewenste golfbaan vol zit op die dag dat we kunnen schuiven met een andere dag.

Boek hier uw Suite’s!

Bij het boekingsproces kunt u aangeven bij opmerkingen welk arrangement/ Opties u wenst.

Prijzen kunnen afwijken door uw gekozen seizoen of suite.

Golfbaan De Stippelberg

Absolute schoonheid in een onverwachte omgeving!
Golfbaan Stippelberg is gelegen ten zuiden van natuurgebied “de Stippelberg” in de gemeente Gemert-Bakel. De golfbaan dankt zijn naam mede aan de oude stuifduinen die als stippels in het oorspronkelijk landgoed kenmerkend aanwezig waren en op de golfbaan zijn aangebracht.
Het totale complex is ruim 90 hectare groot, grote waterplassen maken een integraal deel uit van de baan. In de loop van de komende jaren groeien deze waterplassen uit tot een totale omvang van 60 hectare. Golfbaan Stippelberg heeft in totaal 27 holes met een ‘inland links’-karakter en bestaat uit Championship Course, een 18 holes golfbaan en de Executive Course, een 9 holes par 3/4 baan en daarnaast uitgebreide oefenfaciliteiten.
Het clubhuis is ruim en uitstekend geoutilleerd voorzien van een groot terras, een goede eerlijke keuken waar gekookt wordt met streekgerechten en prima vergaderfaciliteiten met gratis wifi.
De 18 holes Championship Course met een totale lengte van 6088 meter heeft een rijke vegetatie, zoals deze in het oorspronkelijke gebied voorkwam. De indrukwekkende, grillige en robuuste bunkers en de vele en sterke ondulaties maken deze golfbaan zeer uitdagend. De 9 holes Executive Course bestaat uit vijf par 3 – en vier par 4 holes van totaal 1885 meter met hetzelfde uitdagende karakter.
Golfbaan Stippelberg is zo ontworpen dat het keer op keer een uitdaging is er te spelen!

Golfbaan De Swinkelsche

Golfvereniging De Swinkelsche is actief op Golfbaan De Swinkelsche. De vereniging organiseert wedstrijden en andere activiteiten. Golfbaan De Swinkelsche ligt in het Noord-Brabantse Someren. Hier komen natuur, rust en ruimte samen. De Swinkelsche beschikt over een 18-holes Championship Course en een uitdagende 9-holes par-3 oefenbaan. Iedereen is van harte welkom, ook voor een hapje en een drankje in het clubhuis of op het terras.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website.

Boek nu een van onze Suites