Het buiten atelier workshops

Leer verrassende gerechten klaarmaken op de OFYR & Big Green Egg. Deze staan voor een unieke outdoor kookbeleving, en dankzij een rijke variatie aan kooktechnieken, betekent dat zoveel meer dan barbecueën of grillen. Tijdens de 4-5 uur durende workshops ga je aan de slag. Onder begeleiding van een professionele chef bereid je verschillende gerechten voor, waarbij telkens een waaier aan kooktechnieken aan bod komen. De kookunits, alle nodige materialen en ingrediënten worden ter plaatse voorzien. En we kunnen alvast vertellen dat u zeker niet met honger naar huis gaat.

Bekijk de beschikbare data die mogelijk is op de site.

Op Hete Kolen

Passie voor eten

Op Hete Kolen is een stoer & bourgondisch restaurant dat uit de passie voor eten is ontstaan uit streekproductenwinkel en slagerij ’t Streeckhuys. Hier werken we elke dag met de heerlijkste verse producten van eigen boerderij en boeren uit de streek!

Bij Op Hete Kolen worden zeven dagen per week tijdloze smaken op een vernieuwde manier voor jou gemaakt. Kies van de kaart of laat onze keukenhelden je verrassen.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Contact

Boek nu een van onze Suites